Grøntsagssuppe til mange
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : NamNam Indsendt : Red : |
|
|
Alle grøntsager renses og gøres i stand
Løg porrer og peberfrugt skæres i små tern, resten af grøntsagerne skæres i "mundrettet" stykker. Bacontern steges. Når baconternene er godt stegte, brændes karryen hurtigt af sammen med baconen. Løg og porrer tilsættes. Når disse er svitset, tilsættes resten af grøntsagerne, bouillon, salt, peber og vand. Suppen bringes i kog og koger ca. 20 min. ved svag varme. Minimad tilsættes (kan sagtes undlades, men giver suppen en cremet konsistens) Suppen koges op og smages til med krydderier. Serveres med flutes. |
|
Opskriften er vist 9570 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne