Tørfisk
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Fryseegnet : yes Indsendt af : sigge Indsendt : |
|
|
renser torsken godt ud med ban der efter kommer du vand i spand og 1 dl. salt kommer fisken i over nat
så skal den op på og hæng i 10-20 dage til den er godt tør. bankes så til og spises med smør |
|
Opskriften er vist 18292 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne