Ristet laks med grøn svampestuvning
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Agurken flækkes i 4 dele, kernerne fjernes, og de 4 dele skæres i skiver på ca. 1/2 cm. Champignon og forårsløget skæres ligeledes i skiver på 1/2 cm. Alle grønsagerne sauteres i varm olie i ca. 3 min. Vand tilsættes, og grønsagerne koger i ca. 2 min, hvorefter de jævnes med maizena. Piskefløden tilsættes, og retten smages til med salt og peber.
Laksen steges på en varm pande i 4-5 min. på hver side. Serveres med pasta. |
|
Opskriften er vist 9569 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne