Fyldt kyllingbryst med mornay-vendt pasta
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Andped Indsendt : Red : |
|
|
snit en lomme i kyllingbrystet, fyld derefter "lommen" med pikantosten, vikkel derefter bacon om kyllingen.
Sættes derefter i et ildfastfad i en forvarmet ovn 200 grader C i 30-35 minutter alt efter størrelsen på kyllingbrystet. derefter følg anvisningen på pastaen, når pastaen er klar hældes vandet fra og mornay-saucen hældes ved og skal derefter blot opvarmes. velbekomme !! |
|
Opskriften er vist 16066 gange,
og udskrevet 308 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne