Lækre Chokolade cookies Med et strejf af kanel
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Ida Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader C.
Flæk vaniljestangen og skrab kornene med spidsen af en kniv. Rør vaniljekornene sammen med farin, sukker og blødt smør sammen i en skål. Slå ægget ud i skålen og rør rundt. Bland bagepulver, mel og salt i den samme skål. Begynd så at hakke hasselnødderne, både groft og fint. (Men det er smag og behag) Det samme gør du med den mørke chokolade. Bland nødderne og chokolade i dejen. Husk at bland dem godt rundt i dejen. Tril så kugler af dejen og sæt dem med god afstand fra hinanden på bageplader med bagepapir. Kuglerne flyder ud når de bliver bagt. Sæt bagepladen i midten af ovnen og bag kun én plade af gangen. Lad dem bage i ca 15 min. Inden du mener de færdig så stik ind gaffel i dem. Sidder der stadig dej på gaflen skal de have noget mere, gør der ikke er de færdige. Det normalt de meget bløde og lette at knække når de lige kommet ud. Lad dem køle af på pladen i noget tid, og chokoladen vil tørre indeni og cookies blive faste. Tips: EKSPERIMENT: Efter min veninde og jeg havde lavet cookies, fandt vi på at man kunne sætte et stort stykke chokolade inde i kuglen, så den ville smelte indeni. Vi har dog ikke prøvet det, men hvis du prøver skriv gerne om det virkede og var godt :) |
|
Opskriften er vist 5138 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Tanja - 2011-03-18 13:31:48 HHmmmmm, er en smule nysgerrig, hvor er det at kanel kommer ind????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne