Iransk Kyllinge Gryde
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Iranian Gordon Ramsey Indsendt : Red : |
|
|
Start med at skralde kartoflerne også skær dem ud i mellem små firkanter.
Skær kyllingefillerne i ligeså små firkanter. Hak løget i små stykker. og det samme med hvidløget. Hæld olien i panden og tilsæt derefter løg og svits dem til de bliver gyldne tilsæt derefter hvidløget og la det stå i højeste grad i 1 minut. Tilsæt kartoflerne og lad dem stå i højeste grad i 4 minutter så de bliver brune. tilsæt derefter kyllingen og bland det godt sammen med det andet. derefter tilsætter du krydderierne og lader det stå i Mellem graden på din kogeplade. efter 15minutter tilsætter du vandet og lader det simre ind til vandet damper væk. derefter hælder du citronsaftet ud over det hele og lader det stå 2minutter. så servere du det på en tallerken. Tips: Smager godt med arabisk brød. |
|
Opskriften er vist 6625 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne