Pandefrikadelle
Indsendt : Red : |
|
|
Rør 500 g. hakket kød som de plejer til frikadeller, og krydr med 1-2 fed knust hvidløg, 1 tsk. basilikum og 1 tsk. rosmarin.
Lad farsen hvile en times tid.
Form farsen til en stor farspandekage og bag den på begge sider, vend frikadellen ved hjælp af et stort grydelåg. Svits tomatskiver og peberfrugtterninger i lidt olie, og fordel det på den stegte pandekagefrikadelle sammen med klippet persille. |
|
Opskriften er vist 4796 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne