Laksekompot

Laksekompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :
Laksekompot, billede 4 Laksekompot, billede 1 Laksekompot, billede 2 Laksekompot, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.laks
50 g.sesamfrø
1 dl.olivenolie
 
3 fedhvidløg
3 skalotteløg
1 Vaniljestang
2 spsk.hot mango chutney
1 spsk.karry
2 dl.kraftig mørk øl
 
2 bdt.thai asparges
2 grønne courgetter
2 avocado
1 lime
50 g.cashewnødder
 
4 dl.ris
7 dl.vand
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Skær laksen i 4 lige store stykker. Krydr laksestykkerne med salt og peber, vend dem i sesamfrø, brun dem af i olie, tag dem op og læg dem på fedtsugende papir.

Hak hvidløg og skalotteløg fint. Hvidløg, skalotteløg, vanillestang, mango chutney, karry og øl koges sammen i wokken.

Kog risene efter anvisningen på pakken.

Skær thai asparges, courgetter og avocado i passende stykker. Skær limefrugten i skiver.

Vend asparges, courgetter, avocado, limeskiver og cashewnødder i saucen, indtil det hele er mørt.





karakterer:
Opskriften er vist 20980 gange,
og udskrevet 228 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu