Laksekompot
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær laksen i 4 lige store stykker. Krydr laksestykkerne med salt og peber, vend dem i sesamfrø, brun dem af i olie, tag dem op og læg dem på fedtsugende papir.
Hak hvidløg og skalotteløg fint. Hvidløg, skalotteløg, vanillestang, mango chutney, karry og øl koges sammen i wokken. Kog risene efter anvisningen på pakken. Skær thai asparges, courgetter og avocado i passende stykker. Skær limefrugten i skiver. Vend asparges, courgetter, avocado, limeskiver og cashewnødder i saucen, indtil det hele er mørt. |
|
Opskriften er vist 20980 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne