Kalvekød i karry

Kalvekød i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.kalvebov
3 tsk.groft salt pr. liter vand
2 gulerødder
2 porrer
1 suppevisk af porretop og persille
 
 Sauce:
50 g.smør eller margarine
1.5-2 spsk.karry
4 spsk.hvedemel
5-6 dl.suppe
 
 Tilbehør:
 ris
 kokos
 karry
 syltet ingefær
 
Opskrift:
Kog kødet med vand, der lige dækker, og som er tilsat salt, delte grønsager og suppevisk. Lad det koge, til det er mørt, ca. 1 1/2 time. Smelt fedtstoffet til saucen og svits karryen heri. Rør melet i og spæd med 5-6 dl af den siede suppe. Skær kødet i pæne skiver og anret det i et halvdybt varmt fad. Hæld den varme karrysauce over.





karakterer:
Opskriften er vist 5663 gange,
og udskrevet 96 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu