Kalvekød i karry
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov Indsendt : |
|
|
Kog kødet med vand, der lige dækker, og som er tilsat salt, delte grønsager og suppevisk.
Lad det koge, til det er mørt, ca. 1 1/2 time.
Smelt fedtstoffet til saucen og svits karryen heri.
Rør melet i og spæd med 5-6 dl af den siede suppe.
Skær kødet i pæne skiver og anret det i et halvdybt varmt fad.
Hæld den varme karrysauce over.
|
|
Opskriften er vist 5603 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne