Kong fiddes livret 02
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : tulle87dk Indsendt : Red : |
|
|
Tag en stor gryde og start med at svitse kødet i margarinen sammen med det ene finthakkede løg og karryen.
Herefter tilsættes fløden, den engelske sovs, paprikaen og ketchuppen. Lad det hele småkoge til kødet er mørt. Pommes frites lægges på en bageplade med bagepapir og bager i ovnen til de er sprøde ved ca. 200 grader C. i ca. 25 min. De sidste 2 løg, rødbederne og de 6 gårdkogte æg hakkes i små tern og lægges i hver deres skål. Tips: Retten serveres ved at pommes frites lægges i bunden af tallerkenen. Herover kommer kødet og sovs. Øverst drysses æg, løg og rødbeder. Der kan sikkert spindes videre på denne ret. Man kan sikkert også bruge svinekød som f.eks. mørbrad i stedet for oksekødet. I den originale opskrift skal der også serveres små kogte kartofler til sammen med pommes fritene. Et stykke madbrød, til at skabe det sidste af tallerkenen af med, mener jeg er helt essentielt. |
|
Opskriften er vist 6660 gange,
og udskrevet 123 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne