Chicken Panang

Chicken Panang, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Nadapaapotten

Indsendt :     

Ingredienser:
1 tsk.olie
450 g.kyllingebryst i strimler
4 dl.kokosmælk
2 tsk.panang curry paste (panang karry pasta)
 Salt
 Peber
 Ris
 
Opskrift:
Varm olien op i wokgryden. Tilsæt karry-pastaen og lad det simre 30-60 sekunder.

Put derefter kyllingestrimlerne i wok-gryden og steg dem - tilsæt derefter kokosmælken og lad retten simre 20 minutter. Smag til med salt og peber - og evt. en smule sukker, efter smag og behag.

Serveres med ris.

Tips:

Du kan bruge kylling, oksekød og svinekød - du bestemmer selv.





karakterer:
Opskriften er vist 24272 gange,
og udskrevet 259 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu