Amerikansk Bread bowl beef stew
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Fryseegnet : ? Indsendt af : Henrik Svendsen Indsendt : Red : |
|
|
Brun oksekødet i meget varm olivenolie til kødet er brunt.
Tag kødet op og over i en skål eller lignende, drys let med hvedemel. Brun Løg, hvidløg, rødløg, og halvdelen af snackpeberen i den resterende varme olivenolie, til de er blanke. Kom herefter kødet og ca. 2-3 dl vand ved og lad det simre ca. 10 min. Smag til med salt og peber. Tilsæt de hakkede gulerødder, snackpeber, 2 stk. oksebouillon (eller efter smag) og 1 tsk tomatpasta. Tilsæt 1 glas stort rødvin. Lad retten simre ved jævn varme i 45 – 60 min. Tilsæt eventuelt baked beens. Skær franskbrød i store skiver 5-10 cm store, og udhul brødet. Placer brødet i en dyb tallerken, og øs okse-stuvningen op i brødet. Lad retten trække i brødet i et par minutter inden servering, så brødet bliver blødt af sovsen. Velbekomme. |
|
Opskriften er vist 15038 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne