Koteletter i fad (stegeso)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Peter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 74795 gange,
og udskrevet 1344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Birgith - 2018-08-13 19:08:19 Det er en udmærket ret, smager dejligt, men jeg havde forventet at piskefløden havde jævnet retten, det gjorde den ikke. Jeg hældte væden fra og jævnede den med hvedemel og kom den tilbage i stegesoen, det fungerede fint. Måske ville én dåse tomater være ok. mig - 2011-12-01 15:16:29 den er fin |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne