Svinemørbrad fyldt
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : relztor Indsendt : Red : |
|
|
Mørbrad renses, lav et snit på langs (ikke helt igennem)
mørbraden bankes ud med en kødhammer (nemmest mellem 2 lag vita wrap) krydres med salt, peber og sennep. Fyld: løg og hvidløg hakkes fint, feta smuldres, syltet peberfrugt hakkes i små stykker pesto røres i. fyldet fordeles på mørbraden, som derefter lukkes sammen. bacon rulles om hele mørbraden. kom evt. snor om. Steges i ovn ved 200 grader C. i ca 30 minutter. Tips. serveres med brasede kartofler |
|
Opskriften er vist 14198 gange,
og udskrevet 276 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne