Ølbudding med creme
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Kai Indsendt : Red : |
|
|
Øl og sukker koges op og husblas tilsættes.
Æggeblommer sukker mælk og vanilje koges op. |
|
Opskriften er vist 9191 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2024-11-02 03:25:21 Jeg har fået denne dessert hos min farmor i Skive blot med råcreme. I stedet for kogt creme. Desserten hedder i vores familie “Ølsvup”. anonym - 2024-10-15 14:52:32 Jeg har fået det serveret af min farmor. Det var ren magi. Nu vil jeg prøve at lave det selv. Skal buddingen i en springform og hvor længe skal det stå, inden det er stivnet? Marianne - 2015-06-06 13:15:39 P.S. Den gang kom der dog ikke sukker i buddingen Marianne - 2015-06-06 13:14:32 Jeg har opskriften fra min farmor. Har fået at vide, at den oprindeligt stammer fra Nykøbing Mors. Da jeg fik den som barn var der ingen, der kendte til den, husker jeg, og jeg er i dag 62 år. Susanne Stofsky Balle - 2014-11-26 15:22:28 jeg bruger brun farin 500 gram og kommer flødeskum ovenpå i stedet for creme. Opskriften på Øl budding har jeg fra min mormor men ved ikke hvor opskriften kommer fra, er der nogen herinde der ved det?? steen - 2012-12-24 15:29:17 der skal 2cl rom i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne