Banankage 16
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt af : Karolines banankage Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Bland mel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i dejen, skiftevis med smeltet afkølet smør. Vend den mosede banan i.
Hæld dejen i en smurt franskbrødsform (ca. 1 liter) og bag kagen nederst i ovnen. Vend den ud på en bagerist og lad den afkøle. Fordel smeltet chokolade på kagen. Bagetid: Ca. 55 min. ved 175° Tips: Tip: Bananen kan erstattes af 1 æble i små tern (ca. 1½ dl), ½ tsk kardemomme, ½ tsk revet citronskal eller med 1 tsk stærk kaffe (pulverkaffe og vand) og 50 g chokolade i små stykker. |
|
Opskriften er vist 38769 gange,
og udskrevet 973 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (56 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke - 2014-01-23 20:50:17 Altså jeg er ret glad for jeg kiggede til min kage efter 30 min eller var den nok ødelagt hvis jeg havde givet den 55 min. anonym - 2013-03-19 14:46:47 Opskriften er rigtig god. Den kan også bruges til bananmuffins!! anonym - 2012-10-04 19:54:59 Hmmm jeg lavede dobbelt portion, puttede en ekstra banan i, 100 g kokos og 1 da. kondenseret mælk... helt fantastisk... Lejla 11 år - 2012-02-18 14:38:25 Jeg vil lave den her banan kage til min mor hun har fødelsdag den 26 februar.. Lad ogs se om den her kage dur! :-) anonym - 2012-02-18 12:11:31 Putter altid lidt mere banan i, end der står i opskriften. Lækker med chokoladestykker og hakkede nødder osse. anonym - 2012-01-29 02:56:23 Jeg tilføjede en ekstra banan, hvilket gjorde den dejligt svampet. anonym - 2012-01-19 18:17:46 Eller også er arlas herfra, hvad gør det hvem der har hvad hvis kagen er god, og det er den anonym - 2012-01-19 12:23:56 hvor mange er den til? louise - 2011-08-15 15:12:20 den er fra arla Martin - 2011-07-14 21:03:52 Super simpel at lave og smager fantastisk ;o) Emma - 2011-06-11 16:28:53 Den er hyper mega awesome og mega tasty!!!! -Lav den!! du fortryder ikke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Anita - 2011-04-21 13:50:03 Den er rigtig god ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne