Kylling chaud froid
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt : Red : |
|
|
Kog kyllingen 45-60 minutter i vand, der er tilsat salt, hele peberkorn, laurbærblade samt de snittede grønsager.
Si suppen.
Fjern skind og ben og skær kyllingen i mindre stykker.
Læg stykkerne på et fad.
Udblød husblasen i koldt vand.
Smelt smørret, rør melet i og spæd med suppen og fløde.
Lad stuvningen koge igennem og krydr med estragon, salt og peber.
Tag gryden fra varmen, knug husblasen fri for vand og smelt den direkte i den varme sovs under omrøring. Lad sovsen svale. Fordel sovsen over kyllingekødet, når den tykner og lige før den stivner. Garner retten med frisk estragon. Tips: Retten kan laves dagen før servering. |
|
Opskriften er vist 2122 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne