Vilde ris med valnødder

Vilde ris med valnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 dl.Grøntsagsbouillon
2 dl.vilde ris (ca. 120 g)
2 gulerødder (ca. 150 g)
1 persillerod (ca. 150 g)
2 forårsløg (ca. 50 g)
20 g.valnødder
1 dl.rosiner (ca. 60 g)
 
 Dressing:
0.5 dl.citronsaft
2 spsk.vand
2 tsk.olie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog bouillonen op.
Skyld de vilde ris godt og hæld dem i den kogende bouillon.
Kog risene efter anvisningen på pakken (pas dog på, at de ikke koger for længe, så bliver de kedelige).
Risene skal være åbne, når de er færdige.
Afdryp og afkøl risene.

Skræl gulerødder og persillerod og riv dem groft.
Rengør forårsløgene og skær dem ud i tynde ringe.
Hak valnødderne groft.

Bland ris, gulerod, persillerod, forårsløg, valnødder og rosiner i en skål.

Pisk ingredienserne til dressingen sammen og hæld det over salaten.

Stil salaten i køleskabet og lad det trække i mindst 1 time.

Servering:
Server kolde vilde ris med valnødder som tilbehør til fisk, fjerkræ eller stegte retter.





karakterer:
Opskriften er vist 4129 gange,
og udskrevet 113 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu