Mathiases Frugtsalat
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Fryseegnet : Nej Indsendt af : Mathias Nielsen Indsendt : Red : |
|
|
Først skære du alt frugten i små mundrette stykker og put dem i en glasskål.
Pisk de pasteuriserede æggeblommer op med sukkeret og vaniljesukkeret til den er luftig, dog stadig flydende. Pisk fløden til flødeskum og vend det i æggene. Hæld råcremen op i glasskålen og vend det grundigt. Tips: Pas på du ikke tager nogle af papayaens sten med, de er beske og smager ikke godt. Skær godt fra der hvor stenene har ligget så smagen fra dem ikke kommer med. Råcremen skal helst laves lige inden servering, der er den bedst. |
|
Opskriften er vist 4319 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Mathias Nielsen - 2011-03-13 16:20:31 10-15 personer er nok lidt overdrevet. Det er mere passende for en 6 personer. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne