Abrikosdessert
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt : |
|
|
Kom makronerne i en serveringsskål (bræk dem evt. i lidt mindre stykker).
Dryp med appelsinsaften og kom abrikosmosen over.
Pisk æggeblommer og sukker sammen til cremen og rør majsstivelsen i. Bring fløden i kog. Hæld den koghede fløde i æggemassen, mens der piskes. Hæld tilbage i gryden og bring det i nærheden af kogepunktet mens der piskes. Tag gryden fra varmen og rør de grofthakkede mandler i. Lad cremen svale. Vend flødeskum i. Læg cremen på abrikoserne og drys med kandiserede violer. |
|
Opskriften er vist 7159 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne