Verdens lækreste koteletter i fad
Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : menig-garfield Indsendt : Red : |
|
|
Først brunes kotelleterne på panden i lidt olie, og krydres LET med salt, pepper og allround.
Mens kødet brunes finder man et ildfast fad, og hælder olie i bunden af det, til bunden er let dækket. Fløde og mornaysauce hældes sammen i fadet. Blander det godt sammen, og kommer derefter salt og pepper i efter ens egen mest fornuftige sans, og kommer samtidig timianen i, og allround, så meget som man selv behager. Når kødet er færdig med at blive brunet, ligges det i fadet, og trykkes ned så det bliver dækket af "sovsen". Derefter hældes champignon og de flåede tomater ovenpå kødet, og med en paletkniv eller ske, spredes det rundt ovenpå kødet så det dækker jævnt. Så tager man halvdelen af mozzarellaen og deler jævnt udover kødet. Kan evt. trykkes ned så det bliver blandet godt med sovsen. Sættes i ovnen ved ca. 175 grader, i ½ - 1 time (forskelligt fra ovn til ovn, mærk derfor kødet efter en halv time) Tips: Kan serveres med ris, og evt. noget flutes. |
|
Opskriften er vist 28695 gange,
og udskrevet 250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Anita - 2015-12-18 19:47:38 Virkelig lækker sammensætning. Bruger dog friske champignon i kvarte der lige brunes af på panden når koteletterne er lagt i fadet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne