Ristet laks på ratatouille med balsamico-glace
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet med skind Oprindelsesland : Frankrig Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Hæld 1 spsk. olie på en hed pande. Sautér (steg uden at brune) fennikel, squash, hvidløg samt løg. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Kort før serveringen tilsættes tomater og oliven. Laksefileterne krydres med salt og peber, de ristes i resten (1 spsk.) af olien med skindsiden nedad i ca. 20 minutter, til skindet er sprødt, og fisken er gennemstegt. Skindet beskytter laksekødet, bevarer smagen og forhindrer, at saften trænger ud. Skindet spises ikke, men pilles af før serveringen. Balsamicoeddiken hældes i en lille gryde og koges langsomt ind ca. 10-15 min., indtil den begynder at blive tykkere. Den stilles til afkøling, hvorefter den i løbet af få minutter får en cremet konsistens. Anret laksefileterne på grøntsagsratatouillen på midten af 4 flade tallerkner. Balsamico-glacen hældes rundt om laksen og ratatouillen i en tynd ring, så alle selv kan bestemme mængden af balsamico i forhold til laks og ratatouille. Serveres med Nye kogte kartofler eller kartoffelbåde. |
|
Opskriften er vist 22381 gange,
og udskrevet 312 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne