Kirsebærgelato - Kirsebær gelato

Kirsebærgelato - Kirsebær gelato, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Gelato

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Kirsebærgelato - Kirsebær gelato, billede 4 Kirsebærgelato - Kirsebær gelato, billede 1 Kirsebærgelato - Kirsebær gelato, billede 2 Kirsebærgelato - Kirsebær gelato, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Grundmasse:
4 æggeblommer past.
100 g.sukker
2 dl.sødmælk
0.75 dl.piskefløde
 
200 g.syltekirsebær
1 dl.kirsebærvin
 
Opskrift:
Æggeblommer piskes med sukker. Sødmælk piskefløde gives et opkog og tilsættes æggemassen i en tynd stråle under grundig piskning; massen kommes tilbage i gryden under svag varme (eller bedst under vandbad) og varmes/piskes til den tykner og skummet forsvinder.

Den afkøles i køleskab før den anvendes.

Kirsebærrene skylles, udstenes og vendes i grundmassen sammen med kirsebærvin og køres på ismaskine.





karakterer:
Opskriften er vist 10074 gange,
og udskrevet 131 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-17 10:56:25
Kirsebærene går ikke istykker i ismaskinen som forventet, så de bør hakkes inden de tilsættes.