Kirsebærgelato - Kirsebær gelato
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggeblommer piskes med sukker. Sødmælk piskefløde gives et opkog og tilsættes æggemassen i en tynd stråle under grundig piskning; massen kommes tilbage i gryden under svag varme (eller bedst under vandbad) og varmes/piskes til den tykner og skummet forsvinder.
Den afkøles i køleskab før den anvendes. Kirsebærrene skylles, udstenes og vendes i grundmassen sammen med kirsebærvin og køres på ismaskine. |
|
Opskriften er vist 10074 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-07-17 10:56:25 Kirsebærene går ikke istykker i ismaskinen som forventet, så de bør hakkes inden de tilsættes. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne