Tærte med hakket kød

Tærte med hakket kød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Tærtedej
250 g.hvedemel
125 g.smør
0.5 tsk.salt
1 æg
 Evt.koldt vand
 
 Fyld:
250 g.hakket oksekød
2 løg
2 gulerødder
1 peberfrugt
2 spsk.Olie
1 fedhvidløg
1 ds.Tomatpure konc.
1 dl.bouillon
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Begynd med dejen.
Smuldr smørret i melet. Tilsæt salt og æg og evt. lidt koldt vand, og ælt dejen sammen. Læg den koldt 1 times tid.

Fyld:
Pil løgene og hak dem. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af råkostjernet. Skær peberfrugten i terninger. Varm olien og svits kød og løg heri. Tilsæt gulerødder, peberfrugt og knust hvidløg og lad det svitse med. Bland tomatpure i og smag til med salt og peber.

Lad blandingen snurre sammen ca. 10 minutter. Lad den blive kold.

Rul ca. 2/3 af dejen ud og beklæd en tærteform ca. 22 cm i diameter med den. Forbag bunden ca. 10 minutter ved 200 grader C. Læg evt. en strimmel sammenrullet folie rundt langs kanten, så kanten holde faconen.

Kom kødblandingen i formen. Rul resten af dejen ud og skær den i strimler. Læg strimlerne over kødet. Pensl med æg og bag tærten yderligere ca. 20 minutter ved 200 grader C.





karakterer:
Opskriften er vist 3779 gange,
og udskrevet 86 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu