Krydret skinkeculotte med hasselbackkartofler

Krydret skinkeculotte med hasselbackkartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeculotte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 skinkeculotte (650 g)
 rosmarin
 timian
 merian
 salt
 peber
5 dl.bouillon
1 løg
1 porre
 smørklatter
 
 Sauce:
3 dl.sky fra fadet
 jævning
 
 Tilbehør:
 hasselbackkartofler
 kogte bønner
 grønt til pynt
 
Opskrift:
Gnid skinkeculotten med krydderier, salt og peber. Kom den i et ovnfast fad og hæld bouillonen ved. Læg fintsnittet løg og porre i. Korn smørklatter på culotten og sæt fadet i ovnen ved 225ºC et kvarter. Dæmp varmen til 175ºC og steg yderligere 35 min. Hæld væden fra fadet over i en lille gryde. Skum den fri for fedt og jævn. Hasselbackkartofler: Skræl kartofler og skær dem knap igennem i tynde skiver. Sæt dem side om side i et ovnfast fad. Drys med salt og peber og kom smørklatter på. Steg kartoflerne sammen med skinkeculotten i 45-50 min.





karakterer:
Opskriften er vist 15575 gange,
og udskrevet 285 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu