Krydret skinkeculotte med hasselbackkartofler
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeculotte Indsendt : |
|
|
Gnid skinkeculotten med krydderier, salt og peber.
Kom den i et ovnfast fad og hæld bouillonen ved.
Læg fintsnittet løg og porre i.
Korn smørklatter på culotten og sæt fadet i ovnen ved 225ºC et kvarter.
Dæmp varmen til 175ºC og steg yderligere 35 min.
Hæld væden fra fadet over i en lille gryde.
Skum den fri for fedt og jævn.
Hasselbackkartofler:
Skræl kartofler og skær dem knap igennem i tynde skiver.
Sæt dem side om side i et ovnfast fad.
Drys med salt og peber og kom smørklatter på.
Steg kartoflerne sammen med skinkeculotten i 45-50 min.
|
|
Opskriften er vist 15575 gange,
og udskrevet 285 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne