Kogte perlebyg (Kogning - Kogetid)
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn Indsendt : |
|
|
Skyl perlebyggrynene grundigt under rindende vand.
Bring vandet i kog, tilsæt perlebyg og salt og kog dem møre i ca. 15-20 minmutter. Væden skal nu være optaget men er der overskydende væde ved sies den fra. |
|
Opskriften er vist 114415 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Rene Steffensen - 2024-10-17 14:35:05 Dejligt I har en opskrift på at tilberede Perlebyg. V. Olsen - 2022-05-06 18:25:51 Hvorfor bliver vandet rødt når jeg koger byg? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne