Kogte perlebyg (Kogning - Kogetid)
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn Indsendt : |
|
|
Skyl perlebyggrynene grundigt under rindende vand.
Bring vandet i kog, tilsæt perlebyg og salt og kog dem møre i ca. 15-20 minmutter. Væden skal nu være optaget men er der overskydende væde ved sies den fra. |
|
Opskriften er vist 118814 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Tove Bonde - 2025-02-11 14:47:06 Kog perlebyggen efter forskriften. Inder servering vendes i Kog perlebyggen efter forskriften. Inden servering vendes byggen i lidt olie (eller smør) og der tilsættes optøede fine grønne ærter, hakker rød peber og evt. hakkede krydderurter. Vi er her i huset meget glade for perlebyg - den virker som lettere fordøjelig og med et kulørtpift er den lækker at se på. Tak for mange gode opskrifter. Ko Rene Steffensen - 2024-10-17 14:35:05 Dejligt I har en opskrift på at tilberede Perlebyg. V. Olsen - 2022-05-06 18:25:51 Hvorfor bliver vandet rødt når jeg koger byg? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne