Cajun-stegt laks med citronsauce

Cajun-stegt laks med citronsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Oprindelsesland : Cajun

CajunKilde : Hjerting laks

Indsendt :     
Cajun-stegt laks med citronsauce, billede 4 Cajun-stegt laks med citronsauce, billede 1 Cajun-stegt laks med citronsauce, billede 2 Cajun-stegt laks med citronsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.laksefilet uden skind
 
 Cajun krydderi
 
 Citronsauce:
3.5 dl.cremefraiche 38%
3.5 dl.cremefraiche 18%
 
4 spsk.frisk, hakket persille
4 tsk.friskpresset citronsaft
1 tsk.groft salt
 peber
 
Opskrift:
Del laksen i 4 stykker. Smelt smørret på panden. Pensel laksen med lidt af dette smør og steg i resten. Drys krydderi blandingen på.

Steg siden med krydderierne først til den er næsten ”branket”. Vend laksen om og steg den færdig på den anden side 2-3 minutter.

Citronsauce:
Kom cremefraichen i en tykbundet gryde og varm den op.

Tilsæt persille og smag til med citronsaft, salt og peber. Hæld evt. lidt af væden fra fisken i saucen.





karakterer:
Opskriften er vist 44414 gange,
og udskrevet 719 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-23 22:16:24
Siden m krydderier er den modsatte af skindsiden eller hva. Jeg bruger den hvor skindet har siddet som sidste stegeside. Hvis man bruger de lakseportioner fra supermarkedet kan man godt lige "lukke" dem på siderne ved at stege der først, men på de stykker er det måske lidt ligemeget hvilken side man kommer krydderier på.