Cajun-stegt laks med citronsauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Oprindelsesland : Cajun Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del laksen i 4 stykker.
Smelt smørret på panden.
Pensel laksen med lidt af dette smør og steg i resten.
Drys krydderi blandingen på.
Steg siden med krydderierne først til den er næsten ”branket”. Vend laksen om og steg den færdig på den anden side 2-3 minutter. Citronsauce: Kom cremefraichen i en tykbundet gryde og varm den op. Tilsæt persille og smag til med citronsaft, salt og peber. Hæld evt. lidt af væden fra fisken i saucen. |
|
Opskriften er vist 44414 gange,
og udskrevet 719 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Knud - 2009-01-23 22:16:24 Siden m krydderier er den modsatte af skindsiden eller hva. Jeg bruger den hvor skindet har siddet som sidste stegeside. Hvis man bruger de lakseportioner fra supermarkedet kan man godt lige "lukke" dem på siderne ved at stege der først, men på de stykker er det måske lidt ligemeget hvilken side man kommer krydderier på. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne