Græsk farsbrød 03
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : cj Indsendt : Red : |
|
|
oksekød og svinekød kommes i en skål sammen med fetaost, soltørret tomater, løg, hvidløg, havregryn og mælk, salt og peber, det hele røres sammen og kommes i et ildfast fad eller fransbrødsform. baconen kommes oven på ligesom til forloren hare.
ind i ovnen (varmluft) 200 grader i ca 45 min. serveres med pastasalat og hjemmelavet dressing af cremefraiche evt med flute. Tips: jeg bruger havregryn og mælk til at få fasthed i farsen, nu der er så meget obs med frisk æg og salmonella. |
|
Opskriften er vist 10740 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer cj - 2011-03-09 19:06:50 krydderierne kommes også i farsen inden den røres sammen . |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne