Tortelini med bacon og tomat
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Indsendt af : cj Indsendt : Red : |
|
|
tortelinien koges separat i en gryde.
bacon skæres i firkanter og skilles ad i en gryde og svitses til gylden, tilsæt hakket tomater, fløde og hvidløg. brug yderligere en 1/4 l. mælk i sovsen. kog op og smag til med salt og peber. hæld totelinien i et ildfast fad og sovsen tomaten sovsen henover, drys med ost oven på i ovnen (varmluft) 200 grader til osten er gylden, serveres evt med flute til. |
|
Opskriften er vist 11474 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer cj - 2011-03-09 18:51:08 opskriften er til 4 - 6 personer . |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne