Kødgryde med oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : cj Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
svits baconen i en gryde tilsæt oksekødet til det er brunt, tilsæt løg og peberfrugt og hvidløg og rør rundt. tilsæt hakket tomater og fløde og lad det simre smagt til med salt og peber. tilsæt cocktailpølserne til sidst og varm det igennem til pølserne er varme og servere.
serveres med kartoffelmos, ris eller pasta. Tips: kan bruge bacon i tern fremfor strimler, fløden kan erstattes med mere fedtfattige produkter f.eks madlavningsfløde eller creme fine. |
|
Opskriften er vist 87792 gange,
og udskrevet 1584 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (44 stemmer) |
|
Kommentarer Cj - 2015-06-13 17:07:28 Man kan også lave sovsen til korteletter uden det hakket oksekød anonym - 2014-12-20 16:16:27 Prøv og kom ca10 % skrællede knoldselleri ved kartofleren der så laves til mos smager fantastisk Dr. Pallet - 2014-10-23 15:42:39 Hvis man smider en te-ske karry af god kvalitet i, lige før man tilsætter fløden, så eksploderer retten over i en lækker... lækker lækker karry version. Mmmhh! Laura - 2012-05-01 16:40:40 Hej!!! Jeg elsker bare denne opskrift!!!! Det er blevet en af mine livretter...... laura - 2011-09-04 17:09:14 opskriften er mega god. kan i hvert fald anbefales anonym - 2011-09-04 17:01:04 super lækker opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne