Grill-krydder-bøf
Indsendt : Red : |
|
|
Brug godt og magert oksekød.
De friske krydderurter kan blandes, næsten som man har lyst til.
Foruden hvidløg er det godt at bruge to andre slags krydderurter.
Vælg mellem persille, timian, løvstikke, oregano, basilikum, estragon eller andet.
Hak dem groft med en kniv, knus hvidløgsfedet og bland det hele i det hakkede kød.
Ælt farsen, del den i 4 portioner, form til bøffer og lad det stå og sætte sig en halv times tid mens grillen bliver stegeklar. Det er den når kul eller briketter er askegrå og der kommer en kraftig og konstant varme. Smør lidt olie på grillristen og på begge sider af bøfferne, ellers hænger de fast. Hakket kød er jo lidt løst i det, men nu kommer fidusen. Når bøfferne er lagt på grillen, skal de ligge mindst 1½ minut før de forsigtigt vendes. Det samme, når den anden side steges. Steg 3-4 minutter på hver side, alt efter hvor rød bøffen skal være. |
|
Opskriften er vist 3977 gange,
og udskrevet 60 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne