Lakse-østers tatar i safranbouillon
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Laks og østers hakkes med kniv. Derefter røres det op med skalotteløg, persille og æggeblomme
Udblød safran i vinen. Koges op med fiskefonden og piskes op med smørret. Tataren skees, og anrettes i en dyb tallerken med safranbouillon |
|
Opskriften er vist 10386 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne