Tørv
Kilde : Per K. Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Remonce:
Tag smørret ud af køleskabet i god tid, så det bliver blødt. Pisk smør og sukker længe, så det bliver hvidt. Smør remoncen på den ene bund, læg den anden over og smør toppen. Del bunden i 8 stykker som smøres på siderne. Pynt: Kokosmelet drysses på en tør pande og ristes under jævnlig omrøring til det bliver gyldent. Kagestykkerne vendes i den afkølede kokos så de er dækket på alle sider. Spises med ske som med lagkage. |
|
Opskriften er vist 8931 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne