Mayonaise - let at lave
Indsendt af : Densuresok Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommer luftige (et par minutter).
Tilsæt olie, under omrøring, først dråbevis og senere i en tynd stråle. Tilsæt eddike, salt og peber og pisk igen. Voila. Tips: Æggeblommer bør være ved stuetemperatur, da de er nemmere at piske luftige. Jeg bruger en tomt, renset, syltetøjsglas og en håndmixer med eet ris påmonteret. Jeg stiller glaset i et viskestykke oven på et par køkkenelastikker, så det ikke snurre. Kan sagtens holde sig et par dage i køleskab. |
|
Opskriften er vist 6970 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Christian H. - 2011-03-22 18:26:52 Den blev rigtig god - i andet forsøg. Tror ikke jeg fik piske tnok luft i æggeblommerne i første forsøg, da den virkede lidt tynd. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne