Lammegryde med rosenkål
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smørret varmes op i en gryde og kødet vendes deri.
Mel drysses over og det svitses et par min. til kødet har skiftet farve.
Hvidvin eller bouillon og vand tilsættes sammen med hakket hvidløg og krydderurter.
Retten simrer under låg til kødet er mørt ca. 45 min. Løgene skæres i tynde skiver og pastinak i strimler. Rosenkålene gøres i stand. Grøntsagerne tilsættes retten og det hele koger ca. 15 min. mere. Smag til med lidt chilli, salt og peber. Serveres med Brød og/eller kartofler. |
|
Opskriften er vist 20945 gange,
og udskrevet 302 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2005-01-01 01:01:01 Kom lidt mere vædske i og den er perfekt til kartoffelmos. Carina - 2005-01-01 01:01:01 Retten kan også laves med kalvekød, det er meget lækkert. God efterårs ret! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne