Stegt kalvebryst med grønsager
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst Indsendt : Red : |
|
|
Gør grønsagerne i stand.
Skær gulerødder, porrer, persillerod og bladselleri i ikke for tynde skiver.
Skær løgene i kvarte.
Kom grønsager og knust hvidløg i et smurt, ovnfast fad. Gnid kalvebrystet med salt og peber og læg det med bagsiden opad. Kom lidt smør over og hæld vand ved. Sæt fadet i ovnen ca. 1 time ved 180 grader C. Vend kødet, kom atter lidt smør over og sæt fadet i ovnen yderligere ca. 1½ time ved 180 grader C. Fjern benene, skær kødet i skiver og læg dem oven på grønsagerne. Tips: Hvis de ikke er helt sikker på kalvekødets ungdom og kvalitet, så kog det først i 1 time i så meget vand, at det lige akkurat er dækket evt. med suppevisk. Tag det op og fortsæt derefter med denne stegeopskrift med reduceret stegetid på ca. 1 3/7-2 timer. Denne forkogning vil så kompensere for evt. manglende mørhed i kødet. |
|
Opskriften er vist 7070 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne