Saftsuppe
Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Jane Indsendt : |
|
|
Giv vand og saft et opkog og tilsæt sukker efter smag og behag.
ryst en jævning af kartoffelmel og vand. Tag gryden af kog og tilsæt jævning under omrøring. Tips: Det smager rigtig godt med kold rismelsgrød i saftsuppen. |
|
Opskriften er vist 12361 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Tulle - 2011-03-19 12:14:12 Jeg har lavet det af Ribena solbærsaft og det smagte mums!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne