Skinkefad med broccoli
Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke Indsendt : Red : |
|
|
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Fordel dem på skinkeskiverne som rulles sammen om dem. Læg de fyldte skinkeruller side om side i et smurt ovnfast fad. Giv broccolien et opkog i letsaltet vand. Hæld vandet fra, lad den dryppe af og fordel den mellem skinkerullerne. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Smelt smørret og svits champignonerne heri. Drys melet over og spæd med fløden. Lad stuvningen koge igennem og smag til med paprika, salt og peber. Hæld stuvningen over skinke og broccoli. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter. Giv flutes til. Tips: Broccolien kan varieres med bønner eller rosenkål. |
|
Opskriften er vist 4535 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne