Skinkefad med broccoli

Skinkefad med broccoli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 store stykker ikke for tykke skiver kogt skinke
1.5 dl.løse ris
4-500 g.broccoli
250 g.champignoner
50 g.smør
3 spsk.Hvedemel
5-6 dl.fløde
 Paprika
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Kog risene efter anvisningen på pakken.

Fordel dem på skinkeskiverne som rulles sammen om dem. Læg de fyldte skinkeruller side om side i et smurt ovnfast fad.

Giv broccolien et opkog i letsaltet vand. Hæld vandet fra, lad den dryppe af og fordel den mellem skinkerullerne.

Rens champignonerne og skær dem i skiver. Smelt smørret og svits champignonerne heri. Drys melet over og spæd med fløden. Lad stuvningen koge igennem og smag til med paprika, salt og peber.

Hæld stuvningen over skinke og broccoli. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter.

Giv flutes til.

Tips:

Broccolien kan varieres med bønner eller rosenkål.





karakterer:
Opskriften er vist 4535 gange,
og udskrevet 93 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu