Kartoffel leverpostej
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Fryseegnet : Ja Indsendt af : thlassen Indsendt : Red : |
|
|
Lever, kartofler og løg blendes til en passende konsistens, pas på det ikke bliver for fint.
Pisk æg og æggehvider sammen og rør det i levermassen. Tilsæt mælken og krydre med salt og peber. Hæld Massen i en smurt form og bag den ved 175 grader i 1 – 1 ½ time |
|
Opskriften er vist 22871 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-02-25 18:34:35 kan man bytte svineleveren ud med kalvelever claus - 2014-08-21 19:32:39 Sådan! Hvor svært kan det være... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne