Taco - Tapas
Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Tudse Indsendt : Red : |
|
|
Oksefilet eller rest af steg skæres i papirtynde skiver, og skæres evt. efterfølgende på tværs et par gange.
Steges i rapsolie på en pande til det er gennemstegt. Morgenfrue, chili og timian tilsættes og steges lidt med. Anrettes i tacoskaller, Gouda-skiver lægges over kødet. Det hele får ca. et minut i mikroovnen ved 650 W - tiden varierer i forhold til mikroovnen. Serveres med Avocado i skiver. |
|
Opskriften er vist 15868 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne