Stegt laks med dildtzatziki kartofler
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Laksen skæres ud i 4 ens stykker uden skind. Laksen steges gylden på en varm pande ca. 5 min. med lidt olivenolie.
De kogte kartofler skæres ud i kvarte ens stykker. Courgetterne befries for kerner og skæres i samme størrelse som de kogte kvarte kartofler. Kartoflerne og courgetter ristes gyldne på varm pande med pesto. Tilsæt den friskpressede limesaft og revet limeskal. Anret det under laksen. Yoghurten drænes og tilsættes agurk og courgetter i små strimler (julienne) uden kerner. Smag til med salt, peber og knust hvidløg. Tzatziki formes til et æg og kommes oven på den stegte laks. Balsamico nedkoges til sirup, tilsæt rødvin og kog det igen ned til 1/3. Tilsæt kalve glacé og bring det i kog. Kog det igennem 1 minuts tid og kom glacén i en tynd streg omkring retten på tallerkenen |
|
Opskriften er vist 13879 gange,
og udskrevet 325 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-10-26 09:31:31 Mine gæster var meget begejstrede. Dog syntes jeg at det en god ide at lave lidt mere af kartoffel-courgetteblandingen end der står i opskriften ellers er der meget laks i forhold til kartofel. Jeg lagde desuden et par friske asparges over fisken, det var lige prikken over i'et :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne