Græske koteletter i fad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : LL39 Indsendt : Red : |
|
|
Skyld kartoflerne og halver dem. Skær løgene i både og kom dem i et ovnfast fad sammen med kartoflerne og knust hvidløg. Dryp med olivenolie og bag kartoflerne 15 minutter ved 200 grader. Brun hurtigt koteletterne på en pande og krydr med salt og peber.
Kom cherrytomaterne ved kartoflerne, læg koteletterne oven på og drys med timian og citronskal. Smuldr fetaosten hen over og sæt fadet tilbage i ovnen i 10-15 minutter ved 220 grader C. Tips: Server med brød |
|
Opskriften er vist 16347 gange,
og udskrevet 399 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2018-08-12 18:41:27 Rigtig lækkert Putten - 2011-03-29 18:15:42 Super lækker og anderledes! anonym - 2011-03-13 11:07:30 føtex havde denne opskrift i sidste uge |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne