Jambalaya med rejer

Jambalaya med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : peté

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl.løse ris
200 g.rejer
150 g.kogt skinke
1 løg
1 grøn/rød peberfrugt
1 ds.flåede tomater uden væde
0.5 dl.olivenolie
1 fedhvidløg
4 dl.fiskebouillon
0.5 tsk.timian
 salt
 pepper
 
Opskrift:
Hak løget og svits det i olien sammen med det pressede hvidløg, peberfrugt i tern og timian.

Risene tilsættes og svitses et øjeblik, inden bouillonen hældes ved i kogende vand.

De flåede tomater tilsættes og retten småkoger i ca 18-20 minutter indtil risene er kogt.

Skinken skæres i strimler og varmes i retten sammen med rejerne.

Smag til med salt og pepper.

Tips:

du kan også tilsætte 2 dråber tabasco men jeg undlod det i opskriften da jeg synes at det er synd at ødelægge smagen.





karakterer:
Opskriften er vist 7531 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-05 18:30:19
tak for en dejlig opskrift. vi nød den meget vi anbefaler denne ret til alle.