Pina colada muffins
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Jehona Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 190 grader.
Pisk smør og sukker sammen, til det er godt blandet. Tilsæt kokosmælk, æg, rom, mel og bagepulver, og pisk det, til blandingen er jævn. Rør ananasstykkerne i. Fordel blandingen i papirformene, og bag dem midt i ovnen i 12-15 min., til kagerne er hævede og faste i midten. Tag kagerne ud af ovnen, og stil dem på rist til afkøling. Hæld flormelissen i en skål. Tilsæt rom og kokosmælk nok til en tyk, blank glasur. Smør glasur op hver enkelt kage. Sæt et stykke ananas og et cocktailbær på hver enkelt paraply, og stik en ned i hver kage. Lad glasuren stivne før servering. Tips: De voksnes favorit :) |
|
Opskriften er vist 6054 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne