Chocolate mud cake - VERDENSKLASSE
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : Fruttivup Indsendt : |
|
|
Sæt ovnen på 160 grader.
Smelt smør og chokolade i en gryde sammen med vand og nescafé. Sigt mel, natron og kakao sammen og bland med sukkeret. Pisk æg, olie og kærnemælk sammen og bland det samme med melblandingen og chokolade- og smørblandingen. Hæld hele molevitten i en smurt springform, hvor bunden er beklædt med bagepapir. Bag midt i ovnen i cirka 1 time og 45 minutter, men husk at tjekke nu og da, da der kan være stor forskel på ovne. Kagen er klar, når du stikker en stegenål eller lignende i den og den kommer op ren. Ingredienser til ganache (fancy ord for chokoladeglasur): Smelt chokolade og smør ved svag varme (evt over vandbad). Tag af varmen og tilsæt fløde. Lad blandingen køle en smule af til den er blevet lækker og tyk. Brug en spartel, en dejskraber eller lignende og kom på kagen. Slut eventuelt af med et drys hakkede nødder på toppen Tips: (Det kan være svært at få fat i selv-hævende hel i DK - brug i stedet 1-2 tsk bagepulver) Kagen er nem at lave, bare husk at holde ovndøren lukket de første 50 min. Kagen bliver bedst, hvis den får lov at hvile et par dage i køleskabet. Husk at pakke den godt ind, så den ikke tager smag fra andre madvarer. |
|
Opskriften er vist 20604 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Selma - 2016-05-13 14:02:42 Kan man ikke bruge almindeligt mel? Lene - 2015-03-19 20:01:08 Rigtig ærgerligt du skriver der er til en springform..... Der er dej nok til 3 alm springforme!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne