Øllebrød den nemmeste
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Diamedia.dk Indsendt : Red : |
|
|
Skær skorpen af rugbrødet, skær det herefter i humpler(firkanter). Tilsæt vand så det næsten dækker, og kog op. Når brødet med nemhed kan moses, blend da med en stavblender(et par klumper smager fint).
Tilsæt de 2 øl, og sukker. Serveres lunt, med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 18677 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer L - 2014-09-09 09:03:48 jeg undlod sukkeret for der var rigelig sødme i hvidtøl til min smag Erik - 2012-05-16 14:17:47 Minder mig meget om min barndom. Her fik vi ofte øllebrød - uden klumper og tilberedt af rugbrød uden kerner. Serveres med en god portion sødet flødeskum. Jeg kan kun sige, at folk går glip af noget nu om dage med deres rugbrød med kerner. Retten smager himmelsk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne