Broccolimousse

Broccolimousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kål - Broccoli

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Broccolimousse, billede 4 Broccolimousse, billede 1 Broccolimousse, billede 2 Broccolimousse, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Broccolien deles i mindre buketter som koges møre i rigeligt letsaltet vand og afkøles.

Smør små forme ca. 1 dl. folieforme eller ramkiner grundigt. Læg en enkelt buket broccoli i hver form.

Resten af broccolien blendes med æg, fløde, salt og peber. Hældes i formene som bages i ovnen ved 125 grader C. varmluft ca. 50 minutter. Stilles på køl til næste dag.

Vendes forsigtigt ud af formene og anrettes med blandet salat og parmaskinke.

Tips:

Forret





karakterer:
Opskriften er vist 16099 gange,
og udskrevet 375 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3630 (864 kcal)
KJ pr. Pers. 605 (144 kcal)
Vægt ialt 630 gram
Vægt pr. Pers. 105 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 576 KJ (137 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 10.7 gram
Kulhydrat 3.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu