Broccolimousse
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Broccolien deles i mindre buketter som koges møre i rigeligt letsaltet vand og afkøles.
Smør små forme ca. 1 dl. folieforme eller ramkiner grundigt. Læg en enkelt buket broccoli i hver form. Resten af broccolien blendes med æg, fløde, salt og peber. Hældes i formene som bages i ovnen ved 125 grader C. varmluft ca. 50 minutter. Stilles på køl til næste dag. Vendes forsigtigt ud af formene og anrettes med blandet salat og parmaskinke. Tips: Forret |
|
Opskriften er vist 16099 gange,
og udskrevet 375 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne