Izmir köfte - soutzoukakia
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Filiz Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen på 200C.
Snit løgene fint. Tilsæt løg, rasp, æg, presset hvidløg, finthakket persille til det hakkede kød og bland det hele godt sammen. Lad farsen trække i køleskabet. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde både, og svits dem i olie. Læg dem i en bradepande. Form farsen til små aflange frikadeller evt. med en ske, og steg dem på alle sider til de er brune de skal ikke være helt gennemstegte. Læg dem oven på kartoflerne. Sauce: Smelt smørret i en gryde og tilsæt melet heri, og rør til det samler sig. Kom tomatpure i og steg det sammen ca. 1 minut under konstant omrøring, hæld vandet i og smag til med salt. Hæld sovsen over køfte og kartofler. Stil fadet i ovnen i 20-25 minutter eller til kartoflerne er møre. Tips: Serveres med et godt stykke brød, og en lækker salat. |
|
Opskriften er vist 8057 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne