Fyldte florentinere
Indsendt : Red : |
|
|
Rør smør og sukker godt sammen og rør vaniljekorn i.
Tilsæt majsstivelse, grofthakkede mandler og hakket appelsinskal til dejen og rør eller ælt den sammen med fingrene. Rul den i fingertykke stænger og skær dem i 1 cm brede stykker. Sæt dem på bagepapir på bagepladen med god afstand - de flyder meget ud. Bag dem ved 175ºC i ca. B min. Lad dem svale lidt på pladen, inden de forsigtigt tages af med en paletkniv. Lige inden servering lægges de sammen med flødeskum og delte jordbær - eventuelt portionsvis eller på et serveringsfad. |
|
Opskriften er vist 2018 gange,
og udskrevet 63 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne