Saltbagt laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Pisk hviderne til de kan vendes uden at de falder ud af skålen. Hæld salten i og vend rundt med en dejskraber.
Krydr laksen med peber på begge sider. Smør halvdelen af hviderne på skindsiden og læg laksen med denne side nedaf i et ovnfast fad. Smør resten af hviderne på den anden side.
Vær omhyggelig med at hviderne dækker fisken helt.
Bages i ovn 20 min ved 200 gr.
Efter bagning slås saltdejen af laksen og smides væk.
Laksen skæres ud i portionsstykker og anrettes med citron og dild.
Server med grønsager og frisk brød. |
|
Opskriften er vist 18864 gange,
og udskrevet 354 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne