Saltbagt laks

Saltbagt laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :     

Ingredienser:
3 æggehvider
100 g.fint salt
500 g.lakseside uden ben
 peber
1 citron
 frisk dild
 
Opskrift:
Pisk hviderne til de kan vendes uden at de falder ud af skålen. Hæld salten i og vend rundt med en dejskraber. Krydr laksen med peber på begge sider. Smør halvdelen af hviderne på skindsiden og læg laksen med denne side nedaf i et ovnfast fad. Smør resten af hviderne på den anden side. Vær omhyggelig med at hviderne dækker fisken helt. Bages i ovn 20 min ved 200 gr. Efter bagning slås saltdejen af laksen og smides væk. Laksen skæres ud i portionsstykker og anrettes med citron og dild.

Server med grønsager og frisk brød.





karakterer:
Opskriften er vist 18792 gange,
og udskrevet 354 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu